22.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalPopoveni, conectat la apă potabilă

Popoveni, conectat la apă potabilă

Noua reţea de apă potabilă a cartierului Popoveni a fost cuplată sâmbătă la reţeaua publică de alimentare cu apă a Craiovei. După această operaţiune, reprezentanţii SC Hidroconstrucţia SA Bucureşti, firma care execută lucrarea, vor continua cu cele 302 branşamente individuale pentru locuitorii din zonă, ceea ce va însemna montarea unui cămin şi a unui apometru în faţa fiecărei gospodării, urmând ca racordul de la cămin până în locuinţe să fie făcut de fiecare proprietar în parte. Valoarea lucrării este de aproximativ 800.000 de lei, lungimea totală a reţelei fiind de 3.600 de metri liniari. Termenul de finalizare a lucrării este septembrie 2008.

Lucrări similare de alimentare cu apă se desfăşoară şi în cartierul Făcăi, ele urmând să se încheie tot în luna septembrie a acestui an. Firma executantă este SC Hidroconstrucţia SA Bucureşti, lucrarea însumează 5.840 de metri liniari de reţea, 344 de racorduri individuale şi un cost total de 550.000 de lei.

În cartierul Plaiul Vulcăneşti – Drumul Apelor se lucrează la introducerea reţelei de apă potabilă. Firma executantă este SC Verta-Tel Bucureşti. Lucrarea însumează 6.000 de metri liniari şi 275 de branşamente individuale, are o valoare de 1.300.000 de lei şi se va încheia în septembrie 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS